Een Eckhart Tolle momentje

Geplaatst op 12 maart, 2014 

Zondagmiddag, alleen thuis en prachtig weer. Voor het eerst dit jaar de motor pakken? Klinkt verleidelijk maar als ik even dieper inzoom op wat ik echt nodig heb en naar verlang, kom ik uit op iets heel anders.

En dus op de fiets richting Rijen en van daaruit dwars door boswachterij Dorst. Na een half uurtje de fiets tegen een boom geparkeerd en te voet verder. Volgens mijn intuĆÆtie kan ik dat beter maar op blote voeten doen om goed te aarden en te gronden. Halverwege mijn wandeltocht kom ik op een boomstam terecht, even zitten. Onder me de wortels van wat eens een boom was. Over aarden en gronden gesproken.

Of het komt door die boomstam of door mijn blote voeten of door de schoonheid van de omgeving of door het mooie weer of een combinatie daarvan….. Geen idee maar ik heb een Eckhart Tolle moment. Zonder groothoeklens of panoramacamera neem ik drie foto’s en plak ze knullig aan elkaar. Zo zou Eckhart het misschien ook gedaan hebben.

Boswachterij Dorst

Bewaard onder Fotobloggen, Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

6 Reacties to “Een Eckhart Tolle momentje”

 1. Michael Minneboo on maart 12th, 2014 11:23

  Peter, dit is de tofste foto die ik deze week heb gezien!

 2. Peter de Kock on maart 12th, 2014 16:46

  @Michael: dank je wel. Mede dankzij het weekje dat ik jouw Daily Webhead overnam.

 3. Petra on maart 12th, 2014 12:51

  Heerlijk!

 4. Peter de Kock on maart 12th, 2014 16:51

  @Petra: nou en of. De hemel is hier.

 5. Daan de tekenaar on maart 13th, 2014 11:54

  Ik voel het zand tussen mijn tenen! Heerlijk šŸ™‚

 6. Peter de Kock on maart 13th, 2014 20:23

  @Daan: Dat was nog een beetje koud, ondankt het lekkere zonnetje. Wel lekker inderdaad. Hoor je in de verte ook die twee paarden en die pony galloperen?

Laat je reactie achter!