Of ik een krant wilde

Geplaatst op 11 november, 2013 

Ik had ze bij binnenkomst van de supermarkt al gezien maar in hun script stond dat ze  me pas bij het naar buiten gaan mochten aanspreken.

Of ik ook een krant wil…

Ik  geef  ze een kans: als er in jullie krant meer leuk nieuws staat dan vervelend nieuws wil ik er wel eentje.

‘Ik ben leuk’ zegt één van de twee dames.

En terwijl zij haar best doet zo leuk mogelijk te doen,  zit haar redactie alweer het vervelende nieuws voor de volgende dag te verzinnen.

Haar gratis krant moet ik niet maar voor haar verhalen wil ik best een paar Euro betalen in de vorm van een kop koffie. Kranten hebben geen toekomst, mensen en hun verhalen wel. Komen ze bij de redactie nog wel achter.

Bewaard onder Mening

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Of ik een krant wilde”

  1. Jooper on november 13th, 2013 10:45

    Even los van het nare nieuws in die blaadjes: ik vind het altijd heel vervelend als ik wordt aangesproken of ik een gratis krant wil en zodra ik ja zeg ik er bijna verplicht (op z’n minst) een zaterdagabonnement bij moet nemen. Hoezo gratis?

    En inderdaad, als de zaterdageditie vol zou staan met leuke verhalen dan wil ik daar in het weekend best mee wakker worden 🙂

  2. Peter de Kock on november 13th, 2013 13:06

    @Jooper: Je moet ze voor zijn en als eerste vragen of ze een abonnement op je blog willen (meteen paywall metselen) 🙂

Laat je reactie achter!