Troostballonnen

Geplaatst op 7 augustus, 2013 

En toen werden er in de Maastrichterlaan in Vaals troostballonnen geplaatst. Voor zowat elke winkel en elke horecagelegenheid een vrolijk bedoeld maar zielig aandoend bosje troostballonnen.

Er viel het één en ander goed te maken. De reconstructie van het eerste gedeelte van de Maastrichterlaan had voor veel overlast gezorgd, zo vertelden enkele ondernemers.  En wat doe je dan: je troost met een ballon.

En omdat het eerste gedeelte van de reconstructie zo lelijk is geworden en al die mooie platanen zijn verdwenen en de nog overgebleven platanen ook gaan verdwijnen en de rest van de Maastrichterlaan ook lelijk is als daar de reconstructie gereed is, troost je met heel veel ballonnen. Dan heeft niemand het er meer over.

Troostballonnen

 

 

Bewaard onder Fotobloggen, Mening

Tags:

Reacties

2 Reacties to “Troostballonnen”

  1. Daan on augustus 7th, 2013 11:39

    Slimme middenstander geweest die al die ballonnen heeft weten te verkopen aan de gemeente, waarschijnlijk via zijn zus of buurvrouw die ergens bij de gemeente werkt en de wethouder erop heeft gewezen. Zie die vrouw gelijk voor me, kort rood geverfd kapsel, schreeuwerige bril en schelle stem (ja ook in Vaals spreken ze niet allemaal zacht) waarmee ze iedereen maar al te graag van goede raad voorziet en graag de dingetjes voor iedereen invult.

  2. Peter de Kock on augustus 7th, 2013 15:52

    @Daan: Wat me opviel was dat de ballonnen met groot respect werden behandeld. Tegen sluitingstijd werden ze door iedereen zie er eentje voor de deur had staan keurig netjes binnen gezet en de volgende ochtend weer terug buiten. De eerste ballonnen die lek waren geprikt zag ik ook pas na een dag en dat waren er niet veel. Die vrouw waar jij het over hebt, heb ik niet gezien maar als ik haar in gedachten hoor praten hoor ik veel sssjjj klanken 🙂

Laat je reactie achter!