We zijn als water

Geplaatst op 23 juli, 2013 

Voor meer dan de helft bestaan we uit water. Net als water kunnen we bevriezen en keihard zijn. We kunnen ook verhit raken en stoom worden dat dan weer uit onze oren komt. Maar we kunnen ook stromen, bruisen en borrelen. Leven.

Water

Bewaard onder Fotobloggen

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “We zijn als water”

  1. Ellen Berens on juli 31st, 2013 21:39

    Het is ook heerlijk om te verstillen, nadat we onszelf overschreeuwd hebben en om te smelten nadat we zo hard zijn geworden dat we zelfs van vorm veranderd zijn. Blijf open staan voor verandering, dan komt alles goed.

  2. Peter de Kock on juli 31st, 2013 22:07

    @Ellen: Vlak naast de canping waar mijn tent stond, loopt een klein beekje. Het geluid van dat water, zo mooi….. Vooral ’s avonds laat als alle andere geluiden liggen te slapen.

Laat je reactie achter!