Je bent al perfect

Geplaatst op 22 juli, 2013 

In de trein was het ongezond heet. Verhitte koppen en zweetlucht all over the place. En ook deze tekst op de stoel voor me. En wat doe je dan? Een foto maken en blijven zweten.

Je bent perfect

Bewaard onder Fotobloggen

Tags:

Reacties

5 Reacties to “Je bent al perfect”

 1. Daan on juli 22nd, 2013 15:55

  Vandaag weer voor het eerst in twee weken weer in de trein, vanochtend nog fris en fruitig, ben benieuwd straks op de terugweg, op kantoor in ieder geval ook zonder airco prima te doen, twee meter dik beton werkt goed isolerend 🙂

 2. Michael Minneboo on juli 22nd, 2013 19:06

  Ik mis de trein niet. Nu ik niet meer dagelijks hoef te forensen, niet meer de drukte op cs, het dringen bij de deuren, de zweetlucht in de trein, slechte muzieksmaak van kleine ettertjes die je vuil aankijken, een overvolle 2e klas terwijl de 1e nagenoeg leeg is. Nee, de trein, ik mis het niet.

 3. Marjan on juli 22nd, 2013 19:50

  Wow!

 4. Peter de Kock on juli 29th, 2013 10:56

  @Marjan: dat is dan wel weer een verrassing in zo’n snikhete trein. Dat je het plankje neerklapt om even een boek op te leggen en dat er zo’n spreuk achter verscholen zit.

 5. Peter de Kock on juli 29th, 2013 10:58

  @Michael: Als ik er dagelijks gebruik van zou maken zou ik ook andere ervaringen hebben maar over het algemeen ben ik wel tevreden over de trein. Alleen deze trein was absurd. Daar zou ik een zwangere vrouw bijvoorbeeld niet mee durven laten reizen.

Laat je reactie achter!