De week dat de grootste schreeuwers hun kop hielden

Geplaatst op 8 juli, 2013 

… en die week was vorige week: een hele week aan zee zonder Internet en zonder nieuws. Aan zee wordt alles wat belangrijk en onbelangrijk is flink door elkaar geschud. Het is net als de golven: elke golf weet dat het vroeg of laat een andere golf over zich heen krijgt. Dat relativeert en verfrist.

Domburg 2013

Bewaard onder Fotobloggen

Tags:

Reacties

2 Reacties to “De week dat de grootste schreeuwers hun kop hielden”

  1. Ingrid Greitemann on juli 8th, 2013 21:31

    Wat een mooie foto! Heb je die afgelopen week genomen?

  2. Peter de Kock on juli 8th, 2013 21:47

    @Ingrid: Ja, tijdens een avondwandeling.

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close