Gitaarorkaan voor Daan

Geplaatst op 7 juni, 2013 

Ook leuk, een blogpost schrijven voor één persoon: Daan.

Eind maart was het, op een donderdagavond. In de kroeg was een jamsessie aan de gang en we konden elkaar nauwelijks verstaan.  We hadden het over muziek, over wat we graag zouden kunnen/willen spelen. Eergisteren zag ik jouw lijstje en als antwoord hier het mijne. Er zijn verschillen maar dankzij die ijsbeer is er ook overlap.

In willekeurige volgorde:

Weet je Daan, tijdens het maken van deze lijst wist ik ineens niet meer waarom nou juist deze nummers. We begonnen met de gitaar maar het is meer dan dat. De ene keer is het inderdaad de gitaar, de andere keer de energie of emotie en weer een andere keer de herinnering. Of een combinatie van die dingen.  En omdat het veel meer is dan alleen de gitaar is de lijst langer geworden dan ik in eerste instantie had gedacht. In werkelijkheid is de lijst oneindig maar ik denk dat het sfeerbeeld nu wel duidelijk is.  Toch?

Tot vanmiddag, dan drinken we er eentje op de magie van de zes snaren.

Bewaard onder Muziek

Tags:

Reacties

Reacties gesloten.

Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close