Afspraak met mijn coach

Geplaatst op 7 mei, 2013 

Vrijdag had ik een afspraak met mijn coach. Je wist nog niet dat ook in een coach heb? Nou, die heb ik dus wel: een echte blogcoach om precies te zijn.

Ik doe mijn verhaal dat niet echt interessant is, weinig aanknopingspunten ook met  kindertijdtoestanden en vorige levens en dan zegt ie met van die warme lieve ogen: je moet alleen bloggen als je er echt zin in hebt.

Hij lacht erbij want hij blogt zelf ook en  we liggen regelmatig in diezelfde valkuil. Dat zijn de beste coaches weet je, die je zeggen iets te doen wat ze zelf zouden moeten doen en daar eerlijk over zijn, dat schept een band.

Als deze sessie een gevalletje waardebepaling achteraf wordt heeft meneer de coach vet pech want wat ga ik betalen voor iets dat ik zelf ook al lang weet?  Ik zal wel over hem bloggen en uiteraard enkel en uitsluitend als ik het doe met het plezier van een kind dat de eendjes voert.

Die tekst over die eendjes heb ik niet van mezelf. Het is een tekst afkomstig van een training geweldloze communicatie lang geleden. Het vel van de flip over heeft lange tijd naast mijn voordeur gehangen omdat ik erin wilde geloven. Het heeft me niet gebracht wat ik ervan had verwacht. Wel een inzicht: zelfs kinderen vinden eendjes voeren niet altijd leuk.

Deze blogpost is geïnspireerd door blogvriend Michael Minneboo

Bewaard onder Bloggen, Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Afspraak met mijn coach”

  1. Karin Ramaker on mei 9th, 2013 10:52

    ha! die zag ik gisteren, maar het voelt absoluut niet als mijn blogcoach! 🙂

  2. Peter de Kock on mei 9th, 2013 11:58

    @Karin: dat was tijdens het gesprek ook bij mij niet het geval maar terwijl we het zo over bloggen hadden zei ik hem dat hij een goede blogcoach zou zijn. En dan gaat er in mij een alarmbelletje af dat zegt: blogpost, blogpost, blogpost 🙂

Laat je reactie achter!