De staat van Nederland

Geplaatst op 23 april, 2013 

Bewaard onder Actualiteit

Tags:

Reacties

6 Reacties to “De staat van Nederland”

 1. Jooper on april 24th, 2013 09:57

  Ik ben vooral verbaasd. Dat iemand op het idee gekomen is, het nodig vond, om een lied te maken met als doel eeh… Eigenlijk begrijp ik er überhaupt niks van. Hoezo een koningslied? En na de tekst (gisteren voor het eerst) gehoord te hebben, wat betekent het? Wat is de boodschap, de gedachte, wat willen al die verschillende schrijvers nou eigenlijk zeggen? Ik hoor veel verschillende stemmen en nog veel meer woorden. Maar hoe meer ik erover nadenk, des te minder begrijp ik het…

 2. Peter de Kock on april 24th, 2013 13:51

  @Jooper: Ik ben in de gezegende omstandigheid alleen maar een paar korte fragmenten te hebben gehoord. Ik zit meer ik het kamp van mensen die zich verbazen over de ophef.

 3. Daan on april 25th, 2013 13:56

  Mensen uitsluiten en opdelen in kampen op basis van zoiets banaals.. als het zover komt, dan vertrek ik wel naar het buitenland, liefst een replubliek, dat dan weer wel

 4. Peter de Kock on april 26th, 2013 12:43

  @Daan: Wat is het eerste dat je doet als twee mensen aan het vechten zijn? Ze uit elkaar halen.

 5. Daan on april 26th, 2013 13:42

  @Peter: ik dacht juist eerder ze dichter bij elkaar brengen?

 6. Peter de Kock on april 26th, 2013 19:34

  @Daan: het plaatje dat ik voor ogen had bij mijn comment was fysiek vechten. Dan kun je de mensen volgens mij beter eerst uit elkaar halen.

Laat je reactie achter!