Wie was Imen Isk ook alweer?

Geplaatst op 22 april, 2013 

Wie kent nou niet Imen Isk? Ergens rond de 800 voor Christus was Imen Isk de godin van de ritmische seks. Zij trommelde op alles was los en vast zat ritmes die iedereen die het hoorde aanzette tot seks op het ritme van haar getrommel. Het is aan haar te danken dat wij mannen bepaalde ritmes als erg prettig ervaren tijdens de seks. Dat zijn precies dezelfde ritmes die Imen Isk trommelde. Die ritmes zitten als het ware in ons DNA. Haar kracht en invloed waren zo groot dat als haar getrommel bij wijze van spreken 5x zo snel was geweest, onze mannelijke voorkeursritmes tijdens de seks zo ongeveer op het temp der konijnen had gelegen. Dat is ons mannen (en vrouwen) gelukkig bespaard gebleven.

Het is maar dat je het weet wat je met de naam Imen Isk in huis hebt gehaald.

Anderhalve maand geleden werd ik uitgenodigd om op 6 april het try out optreden van Imen Isk bij te wonen, het muzikale project van Frank Hamers. Frank leerde ik twee en een half jaar geleden kennen tijdens mijn motorvakantie.  De uitnodiging om maar Zuid Limburg te komen, de herinneringen aan de motorvakantie, het verlangen om Aken weer te zien, meer redenen heeft een mens niet nodig om een weekendje het leven te leven zoals het volgens mij bedoeld is maar  ik kon helaas niet.

Er was wel een prijsvraag: wie heeft de meest originele uitleg van  ‘Imen Isk’ ? En zo verzon ik een volslagen onzinnige uitleg over wie Imen Isk was. En guess what? Ik won en wel de CD van Imen Isk. Een mooie pleister op de wond van een weekend dat ik had moeten doorbrengen op een plek waar ik niet kon zijn en met mensen met wie ik niet samen kon zijn.

Veel plezier en succes Frank met Imen Isk en je tour door Duitsland.

Bewaard onder Muziek, Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!