We zijn wel/niet/wel/niet op de nieuwe aarde

Geplaatst op 15 april, 2013 

Na een tijdje ga je het patroon zien. Ik heb het hier over spirituele blogs die gechannelde boodschappen publiceren. Het zijn Amerikaanse blogs die na verloop van enige tijd achter een betaalmuur verdwijnen. Allemaal niks mis mee en aan de grote hoeveelheid reacties te zien die op deze blogs worden gepost, bewijzen ze veel mensen een dienst.

Maar het patroon van die blogs gaat na een tijdje enorm vervelen. De ene keer is de boodschap dat we collectief oud zeer aan het opruimen zijn. De andere keer is de boodschap dat we nu helemaal klaar zijn voor wat ik maar even noem het leven op de nieuwe aarde, een leven in vreugde, harmonie, vrede en liefde. En daarna is de boodschap dat we nu toch echt op die nieuwe aarde zijn geland.

En daarna komt het: een nieuwe gechannelde boodschap die meldt dat we toch nog wat oud zeer hebben op te ruimen en of we onze spirituele veiligheidsgordels nog even willen vastmaken omdat we gelanceerd worden op een  emotionele en energetisch achtbaan. De boodschap daarna is er weer eentje van hoop: nog even volhouden mensen, we zijn er nu bijna. En daarna komt de verlossende boodschap dat we nu toch echt op de nieuwe aarde zijn, dat vanaf nu alles anders zal zijn. De veiligheidsgordels kunnen los.

Maar niet voor lang want niet lang daarna mogen de veiligheidsgordels weer stevig vast omdat er nog wat karma moet worden weggepoetst.

Zo snel als we op de nieuwe aarde zijn geland, worden we er weer vanaf gesodemieterd. En dat patroon van we zijn er, we zijn er nog niet, we zijn er, we zijn er nog niet, we zijn er, we zijn er nog niet, gaat maar door en door en door.

Boeren hoeven niet te channelen en weten hetzelfde: het kan vriezen en het kan dooien.

Bewaard onder spiritualiteit

Tags:

Reacties

5 Reacties to “We zijn wel/niet/wel/niet op de nieuwe aarde”

 1. Sonja Broekhuizen (@zsonja) on april 15th, 2013 10:16

  haha: ik hou van jouw ‘spirituele nuchterheid’ 😉

 2. Jolande on april 15th, 2013 13:47

  Ja het is net als met al die onheilsprofeten die telkens het einde van de wereld voorspellen om later te zeggen dat we enkel een nieuwe dimensie of een nieuwe tijd in zullen gaan van rust en vrede blablabla.

  Als we een ding geleerd hebben van de afgelopen eeuwen en evolutie van de mens is dat geschiedenis zich regelmatig herhaalt. Het schouwspel heeft dan wel verschillende decors (middeleeuwen, oertijd, digitaal tijdperk) maar mensen zelf en hoe ze met elkaar om gaan verandert niet zo gek veel. Wat dat betreft is de mens een redelijk voorspelbaar wezen. We streven naar huis, boompje, beestje en planten ons voort…uiteindelijk. Het in stand houden van de eigen soort is veelal de zingeving.

 3. ÀLice on april 15th, 2013 17:07

  Helemaal met je eens! Kassa rinkel!

 4. Peter de Kock on april 15th, 2013 17:17

  @Sonja: Je brengt me op een idee: ik ga die nuchterheid ook achter een betaalmuur plaatsen 🙂

  @Jolande: die verhalen doen me soms ook wel eens denken aan de zogenaamde prins op het witte paard. Dat we, ook al geloven we niet in sprookjes, we er onbewust nog wel mee rondlopen. En dat we hopen dat er een moment, gebeurtenis, persoon, verandering komt die ervoor zorgt ‘dat we er zijn’.

  @Alice: Je zult maar betaald hebben voor een artikel en dan te lezen krijgen dat je nog vet veel oud zeer mag opruimen.

 5. Alice on april 15th, 2013 17:40

  Ja, dat is hard geld 😉

Laat je reactie achter!