Diepgang is ook niet alles

Geplaatst op 9 april, 2013 

Ik hou van een gesprek met diepgang, dat het ook echt ergens over gaat en dat je tot nieuwe inzichten komt.

Vrijdag was ik op stap met een oude vriend. Het gesprek ging ook ergens over, soms dan want het grootste gedeelte van de tijd ging het helemaal nergens over.

Zo’n gesprek dat je buikpijn krijgt van het lachen vanwege een liedje van een paar stoute rockvrouwen die een beetje kunnen rijmen en als creatief hoogtepunt bedenken ‘The Masses are Asses‘. En dat je elkaar er elk half uur aan herinnert: the masses are asses. En dan weer buikpijn krijgt van het lachen. En dat een hele avond lang.

Het was onvergetelijk. En helend, dat kan ik je vertellen. God, wat was ik daaraan toe. Bedankt vriend.

Ik zou diezelfde stoute rockvrouwen tekort doen als ik niet zou zeggen dat ze ook een klassieker hebben gemaakt: ‘Pretend we’re dead’. De eerste zin heeft eeuwigheidswaarde: ‘What’s up with what’s going down’

Bewaard onder Muziek, Persoonlijk

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!