Vijf jaar bloggen

Geplaatst op 30 december, 2012 

Wat leuk dat je ook gekomen bent. Cadeaus kun je kwijt op die grote tafel daar achteraan, enveloppen met inhoud geef je het beste direct aan mij. Hapjes en drankjes zijn gratis, wel allemaal zelfbediening. Als je het in je hoofd haalt te gaan speechen of teksten gaat uitdelen met flauwe liedjes die iedereen moet meezingen, dan zet ik je buiten.

Oh, ik zie dat de band begint te spelen. Praten doen we later wel…

Ja, zo’n feestje is het dus.

Bewaard onder Bloggen, Muziek

Tags:

Reacties

2 Reacties to “Vijf jaar bloggen”

  1. Michael on december 30th, 2012 16:27

    Gefeli! (korte speech hè :))

  2. Peter de Kock on december 30th, 2012 19:28

    @Michael: Dat is een soort stealth-speech, wordt niet opgemerkt door mijn speech-radar 🙂

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close