Dans van Gewonde Zielen

Geplaatst op 2 oktober, 2012 

Het e-book ‘Dans van Gewonde Zielen’, de Nederlandse vertaling van Robert Burney’s boek ‘Dance of Wounded Souls’ is op dit moment meer dan 1.000 keer gedownload.

De vertaling van zijn vervolgboek ‘Gewonde Zielen Dansend in het Licht’ heb ik tijdelijk stilgelegd. Misschien dat ik delen van de vertaling ga publiceren als een serie blogposts zodat het materiaal gebruikt kan worden door wie er behoefte aan heeft.

‘Dans van Gewonde Zielen’ heeft voor mij veel betekend en ik was na het lezen ervan vastberaden het te vertalen en in Nederland te publiceren. Met ‘Gewonde Zielen Dansend in het Licht’ heb ik die drive veel minder omdat het een ander soort boek is en omdat ik niet meer degene ben die ik tien jaar geleden was.

Bewaard onder Boeken, Codependency

Tags: , ,

Reacties

4 Reacties to “Dans van Gewonde Zielen”

 1. Petra on oktober 4th, 2012 16:07

  Misschien nu alle opgedane kennis en ervaring naast je neerleggen, de wonden als genezen beschouwen en een geheel nieuw hoofdstuk beginnen? 😉

 2. Peter de Kock on oktober 4th, 2012 20:12

  @Petra: Iets van helderziendheid is je niet vreemd 🙂 Heb tijdens het lezen van het boek meerdere keren de ingeving gehad het onderwerp te laten voor wat het is. Op het codependentie-netwerk ben ik nog bezig een bijeenkomst te organisren, misschien dat het de laatste activiteit wordt op dit gebied.

 3. Huub Koch on oktober 5th, 2012 07:33

  Soms is het tijd om knopen door te hakken! De bijl heeft jouw knoop gevonden! 😉

 4. Peter de Kock on oktober 5th, 2012 09:01

  @Huub: Met dat bijltje heb ik vaker gehakt. Ik denk ineens ook aan de metafoor van bijltjesdag als ‘dag van de waarheid’.

Laat je reactie achter!