Dit moet er even heel hard uit

Geplaatst op 26 september, 2012 

Je hebt van die goddelijke toevalligheden die te mooi zijn er niks mee te doen. Zat ik gisteravond net een potje punkrock te luisteren naar een nummer dat ‘Free’ heet, valt tegelijkertijd via Twitter in een uitwisseling met Petra Maartense het woord ‘Vrijheid’.

Let’s go!
Hey, hey, hey!
Alright then
This is the story of your life man

FREE

Dus wat is hier dan zo bijzonder aan? Niet eens zozeer het nummer en ook niet de uitwisseling via Twitter maar wel hoe ik me voelde bij die toevallige samenloop: als een Powerman.

Bewaard onder Muziek, Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

4 Reacties to “Dit moet er even heel hard uit”

 1. Petra on september 26th, 2012 11:13

  Het is me een hele eer deelgenoot te zijn van de VRIJHEID! 😉 Jouw enthousiasme, dat losbrak op het woordje vrijheid, deed mij weer beseffen dat dat ook het antwoord was op de vraag die ik zelf net de lucht in geworpen had!

 2. Peter de Kock on september 26th, 2012 11:17

  @Petra: Hoewel ik graag wil geloven in die goddelijke signaaltjes (vooral als ik voor de zoveelste keer ‘De Alchemist’ van Paulo Coelho heb gelezen) ben ik er soms ook wat skeptisch over. Van dat laatste was gisteravond totaal geen sprake. In een paar minuten tijd ben ik bekeerd tot een gelovige 🙂 Dank voor jouw bijdrage.

 3. Petra on september 26th, 2012 11:44

  O ja, Paulo Coelho zat ook nog in het complot. Beautiful!

 4. Peter de Kock on september 26th, 2012 19:44

  @Petra Er wordt wel gezegd dat god via mensen werkt. In dat geval heeft hij/zij er gisteren flink wat gemobiliseerd.

Laat je reactie achter!