Je zal maar klant zijn

Geplaatst op 20 september, 2012 

Er was een verzekeraar die me een jaar geleden schreef over een nieuwe dienst voor het online afhandelen van mijn verzekeringszaken. Ik schreef toen al dat ik daar geen gebruik van wilde maken en dat ik geen toestemming geef mijn gegevens daarvoor te gebruiken. Ik hoorde een jaar lang helemaal niets tot ik ineens een brief kreeg met mijn login gegevens.

Er was een bank die me een brief toestuurde met daarin mijn login gegevens voor een nieuwe ledensite waar ik me niet voor had aangemeld.

Er was een telecom provider die een jaar geleden een kopie van mijn paspoort heeft gemaakt en die niet bereid is deze  kopie te vernietigen. Ook niet na het overleggen van verschillende artikelen en publicaties waaruit blijkt dat dit niet is toegestaan.

En er was ook nog een provincie die ervoor verantwoordelijk is dat het tarief voor de Interliner met 300% is gestegen en die maar niet wilde antwoorden op mijn vraag naar deze absurde prijsverhoging. In eerste instantie kreeg ik twee ontwijkende antwoorden, vervolgens kreeg ik na aandringen van mijn kant helemaal geen reactie meer en pas na meer dan een maand kwam het antwoord waar je als OV reiziger uiteraard niet bepaald blij van wordt.

Je zal maar klant zijn, dan ben je net zo welkom als poep aan je schoen.

Bewaard onder Communicatie, Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!