Financiële overvloed NU

Geplaatst op 22 juni, 2012 

Wil jij dat ook, financiële overvloed? En wel NU?

Dan is de workshop creatief stoepkrijten precies wat jij nodig hebt.

De bovennatuurlijke kracht van het creatief stoepkrijten was vele eeuwen geleden al bekend bij onze verre voorouders. Recent wetenschappelijk onderzoek van prehistorische grottekeningen toont aan dat deze oeroude krijtmethode bestond uit een aantal  eenvoudige technieken die tijdens een magisch ritueel werden uitgevoerd.

Technieken en ritueel zijn lange tijd geheim gebleven. Wereldwijd kennen slechts drie mensen deze methode. Jij kunt nummer vier, vijf, zes, zeven, acht, negen, tien, elf, twaalf of dertien worden want de workshop creatief stoepkrijten biedt plaats aan maximaal tien personen.

24 uur na deelname aan deze workshop begint de financiële overvloed onophoudelijk te stromen en je leven zal voorgoed veranderen. Dromen worden werkelijkheid en de werkelijkheid lijkt een droom.

Schrijf snel in want per 1 juli gaat de prijs flink omhoog.

Jouw gecertificeerd stoepkrijtcoach,
Peter de Kock

PS: Zorg zelf voor gemakkelijk zittende kleding en een lunchpakket. Voor krijt en een stoep wordt gezorgd.

Bewaard onder Verhaaltjes

Tags: , ,

Reacties

14 Reacties to “Financiële overvloed NU”

 1. Michael on juni 22nd, 2012 11:17

  🙂

 2. lide on juni 22nd, 2012 12:28

  Ok, geweldig, ik wil me per direct inschrijven, want ik kan wel een extra centje gebruiken en wil die bovennatuurlijke kracht wel ‘ns voelen. Verder ben ik super creatief, dus dat gaat wel lukken.Ik zit wel weer met een probleem, zoals altijd…pffff. Voor een lunchpakket kan ik zelf niet zorgen, want de voedselbank is wegens vakantie gesloten. En het weer zit ook niet mee…die vele plensbuien!Dat gaat ech nie werken, ja toch niet dan? Ik kies per direct voor die andere workshop van jou in de dierentuin.Jij bent toch ook pratenmetdierencoach, dat is toch ook bovennatuurlijk…nou dan, doe die maar.

 3. Peter de Kock on juni 22nd, 2012 12:43

  @Lide: je bent de tweede die zich inschrijft. Bij slecht weer wordt het een indoor activiteit. De kracht ervan is hetzelfde. Die holbewoners die hun grotten inkleurden deden dat ook indoor.

 4. Daan on juni 22nd, 2012 14:32

  terug de grot en je eigen ideeënwereld weer in..

 5. Peter de Kock on juni 22nd, 2012 19:10

  @Daan: …also known as de stoep op en krijten maar.

 6. Es on juni 22nd, 2012 21:02

  😀 jammer dat ik niet kan deelnemen want ik heb geen geld om makkelijk zittende kleding te kopen en de voedselbank was ook al dicht…..

 7. Peter de Kock on juni 22nd, 2012 22:00

  @Es: voor de armoedzaaiers kan ik ook een online seminar geven. Levert wel minder overvloed op maar is ook erg goed.

 8. Els on juni 23rd, 2012 09:06

  bij deze schrijf ik mij ook in voor deze veelbelovende workshop waarbij ik mijn stoepkrijtvaardigheden kan ontwikkelen en ik stromen cash ga ontvangen!!! Peter, je hebt waarlijk een gat in de markt ontdekt:-))

 9. Peter de Kock on juni 23rd, 2012 11:03

  @Els: Dank je wel, ik zal je credits delen met mijn 4-jarige inspiratiebron.

 10. Marjanneke on juni 24th, 2012 19:49

  :). Broodnodig, zulk soort cursussen!

 11. Peter de Kock on juni 24th, 2012 20:05

  @Marjanneke: kunnen we iets regelen met gesloten beurzen? Ik doe mee aan jouw cursus en jij een de mijne 🙂

 12. Marjanneke on juni 24th, 2012 21:20

  Peter: is goed. Licht je dan wel even je partner in, want je komt als herboren thuis:).

 13. Peter de Kock on juni 24th, 2012 21:30

  @Marjanneke: heb ik al gedaan. Kun je het gejuich niet horen dan? 🙂

 14. Marjanneke on juni 24th, 2012 22:16

  @Peter: ik dacht dat het onweer was!

Laat je reactie achter!