De wet van de boemerang

Geplaatst op 3 mei, 2012 

Een week of twee geleden had ik een afspraak met een goede vriendin waarmee het altijd bijzonder goed bijkletsen is. Die gesprekken gaan meestal meteen de diepte in en omdat we allebei met veel verschillende dingen bezig zijn, hebben die bijeenkomsten ook een aardig hoog van de hak op de tak gehalte. Na afloop heb ik dan ook meestal zoiets van: wat is er gebeurd, waar hebben we het in hemelsnaam over gehad?

Nou kan ik me gelukkig één onderwerp nog goed herinneren: geld. Samen hebben we een stuk of vijf redenen bedacht waarom we het verdienen om miljonair te zijn. Best leuk die redenen in aanwezigheid van een ander eens hardop uit te spreken. Dat komt best zelfverzekerd over.

En daar moet dat wonderlijke universum van ons ook zo over gedacht hebben want een dag later kreeg ik een uitnodiging om een gezelschap van spiritueel ondernemers te vertellen hoe je van je werk financieel gezond kunt leven.

Een echte boemerang die in minder dan 24 uur bij me terug kwam.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: , ,

Reacties

3 Reacties to “De wet van de boemerang”

  1. Alice on mei 3rd, 2012 10:51

    Zo kom je er op deze manier achter hoe de wet van de gedachtekracht werkt.

  2. Huub Koch on mei 3rd, 2012 19:17

    Prettige boodschap van het universum! En ga je nu ook navenant factureren aan het ondernemers gezelschap? Want niets werkt beter dan bevestigen wat je waard bent! 😉

  3. Peter de Kock on mei 3rd, 2012 19:46

    @Huub: Bedankt voor de tip, het ligt zo voor de hand dat ik het bijna zou vergeten 🙂

Laat je reactie achter!