Een blogger werkt niet alleen

Geplaatst op 10 januari, 2012 


.

Zelfs een blogger werkt niet alleen en heeft mensen nodig door wie hij zich kan laten ondersteunen. Do It Yourself wil niet zeggen dat je alles alleen moet doen.

En daarom bedank ik Huub Koch voor het ontwerp voor mijn visitekaartjes, het ontwerp voor mijn blog, het ontwerp voor het boek ‘De Dans van Gewonde Zielen‘ en voor de mooie presentatie die hij daarover maakte.

Lees ook:

Bewaard onder Bloggen

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close