Precies vier jaar geleden

Geplaatst op 30 december, 2011 

Precies vier jaar geleden was een theatershow van Javier Guzman de inspiratie voor mijn eerste blogpost.

En dan is het nu de bedoeling dat ik wat statistieken deel over hoeveel blogs ik geschreven heb, welke het meest zijn gelezen, hoeveel bezoekers er zijn geweest, op hoeveel pageviews de teller staat en hoeveel donaties ik heb ontvangen.

Ik zou de politiek in kunnen als ik zou zeggen dat deze gegevens me totaal niet interesseren. Ze interesseren me dus wel. Maar het mooiste van bloggen zijn voor mij de persoonlijke ontmoetingen met andere bloggers en al die andere mensen die ik dankzij het bloggen heb leren kennen: feest.

Bedankt.

Bewaard onder Bloggen

Tags: ,

Reacties

6 Reacties to “Precies vier jaar geleden”

 1. Michael on december 30th, 2011 13:12

  Jij ook bedankt, Peter, voor alweer 4 jaar interessante blogposts. Statistieken, ach, ze zijn wel belangrijk. Het geeft een indicatie van hoe vaak iets gezien wordt (gelezen is alweer wat anders), maar inderdaad het ontmoeten van bloggers en het voeren van een online dialoog is veel boeiender. Laten we maar snel in het nieuwe jaar weer in real life meeten 🙂

 2. Peter de Kock on december 30th, 2011 13:19

  @Michael: ik zat net jouw filpmpje te bekijken over 2011 en herken daarin ook hoe mooi en bijzonder ontmoetingen zijn. Dus ja graag: let’s meet in 2012.

 3. wannabe on december 30th, 2011 13:12

  Nu heb je me nieuwsgierig gemaakt naar de statistieken.. lijkt wel een cliffhanger, komen ze nog? 😉

 4. Peter de Kock on december 30th, 2011 13:23

  @wannabe: Nee dus want dan wordt mijn blogpost alsnog zo’n standaard eindejaars blogpost met terurgblikken op de statistieken en dat wilde ik nou net niet 🙂

 5. Huub Koch on december 31st, 2011 12:49

  Tot binnenkort! Nog even en het is alweer januari! 😉

 6. Peter de Kock on december 31st, 2011 16:02

  @Huub: eindelijk 2012, eindelijk zullen we weten wat er waar is van alle voorspellingen.

Laat je reactie achter!