Alles gratis

Geplaatst op 18 oktober, 2011 

Ik heb het er regelmatig over als ik met mensen over geld praat: alles gratis.

Stel dat door een wonder morgen wereldwijd al het geld verdwenen is, zou het leven dan ophouden te bestaan? Ik denk het niet. Het leven zou er wel heel anders uit gaan zien en mensen zouden heel andere dingen gaan doen maar het leven zou doorgaan.

Het lijkt een onmogelijke opgave: leven zonder geld. Als iedereen geld heeft maar jij niet, is het inderdaad een lastig verhaal. Maar als niemand geld heeft, is het al een stuk gemakkelijker.

Als iemand lang geleden had verkondigd dat er een tijd zou komen waar mensen voor alles moeten betalen, zou die persoon voor gek worden verklaard. Dus is het werkelijk zo gek te veronderstellen dat het mogelijk is dat alles gratis is?

Lees ook:

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

Reacties gesloten.

Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close