Samen rijk

Geplaatst op 7 april, 2011 

Ik schitter, jij straalt, samen rijk.

Het zou het gedachtegoed van de nieuwe economie kunnen zijn, de economie van menselijkheid. Maar voor het zover is, is dit de prachtige muur van basisschool ‘De wingerd’ die vanaf 14 april ‘Kindcentrum de Ontdekking‘ heet.

Bewaard onder Inspiratie

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Samen rijk”

  1. Ingrid on april 7th, 2011 19:09

    Ja, ik vind het een heel mooi kunstwerk! Ook mooi als het donker is en de lampen er op schijnen! Nooit eerder naar de tekst gekeken tot deze blogpost. Dank je dat je er ook mij op wijst. Kijk er weer anders naar als ik maandag op school ben!

  2. Peter de Kock on april 7th, 2011 19:58

    @Ingrid: heb het in het donker nog niet gezien. Ik hoop dat er dan wat knipperlichten rondom de tekstballonnetjes branden 🙂

Laat je reactie achter!