Robert Burney over Codependency op blogtalkradio

Geplaatst op 28 februari, 2011 

Twee podcasts van interviews die Robert Burney, schrijver van het boek ‘Codependence – Dance of Wounded Souls’ gaf voor blogtalkradio in december 2008 en mei 2009. Ik heb ze afgelopen weekend voor de tweede keer beluisterd en haalde er toch weer een aantal ‘aha-momenten’ uit.

…Helaas, Monda Williams die Robert Burney interviewde, heeft haar account bij Blogtalkradio opgezegd waardoor de interviews niet meer beschikbaar zijn.

Lees ook:

Bewaard onder Codependency

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close