Wil je meer liefde in je leven?

Geplaatst op 8 februari, 2011 

Je kunt bijvoorbeeld een andere partner zoeken en weer opnieuw ervaren hoe het is om verliefd te zijn. Dat werkt even tot ook die verliefdheid weer voorbij is. Je begint dan weer van voren af aan met in je bagage de brokstukken van die vorige relatie.

Je kunt ook harder je best doen om het anderen naar de zin te maken in de hoop dat ze het ook jou naar de zin maken. People pleasing kan andere mensen juist afstoten en het is maar zeer de vraag of anderen voor jou doen wat jij voor hen doet.

Er is een shortcut die blijvend resultaat garandeert: ga meer van jezelf houden.

Lees ook: Alles is liefde

Bewaard onder Mening

Tags: ,

Reacties

Een Reactie to “Wil je meer liefde in je leven?”

  1. Petra on februari 8th, 2011 18:37

    Daar is niets aan toe te voegen! 🙂

Laat je reactie achter!