Woordwolk vol menselijkheid – deel 2

Geplaatst op 17 januari, 2011 

Toen ik  de woordwolk vol menselijkheid maakte, deed ik dat aan de hand van hoe anderen tegen menselijkheid  aankijken. Er werd mij gevraagd hoe ik zelf tegen menselijkheid aankijk, naar hoe mijn eigen woordwolk vol menselijkheid eruit ziet.

Ik heb een tweede woordwolk gemaakt aan de hand van een aantal van mijn blosposts. Ik heb uit de blogposts met de tag ‘menselijkheid’ de kernwoorden gefilterd en daar een tweede woordwolk van gemaakt:

 

Wil je alleen de woordwolk zien: klik er dan even op.

Bewaard onder Inspiratie, Persoonlijk

Tags:

Reacties

2 Reacties to “Woordwolk vol menselijkheid – deel 2”

  1. JoArt on januari 17th, 2011 20:12

    Oók mooi: staan toch weer andere woorden in dan in het andere woordveld. 🙂

  2. Peter de Kock on januari 17th, 2011 20:46

    Dank @Joart. Er staan inderdaad heel andere woorden in, ik herken er mijn eigen thema’s wel in terug.

Laat je reactie achter!