Human upgrade in progress

Geplaatst op 11 januari, 2011 

Het idee kwam bij me op na het lezen van een blogpost van Michael Minneboo: Als ik toch eens rijk was… Wat zou ik doen met 10 miljoen Euro?

Ik bedacht dat ik kunstenaars zou financieren om expressie te geven aan wat menselijkheid betekent. Het maakt me niet uit wat voor kunst, dat mogen die kunstenaars zelf bepalen zolang het thema ‘menselijkheid’ maar uit hun hart komt.

Met al die kunstwerken zou ik een expositie organiseren die ik ‘human upgrade in progress’ zou noemen. Het zou een betoverende expositie zijn waar bezoekers, door het contact met al die kunst waar de menselijkheid vanaf spat, gratis een upgrade van hun menselijkheid krijgen.

Lijkt het je wat? Doneer mij even een paar miljoen en ik ga los 🙂

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: , ,

Reacties

12 Reacties to “Human upgrade in progress”

 1. Michael on januari 11th, 2011 21:05

  Leuk dat we wederom synchroon bloggen, Peter!

 2. Peter de Kock on januari 11th, 2011 21:18

  Jouw blog bracht me gisteren op een gaaf idee @Michael. Nou het geld nog 🙂

 3. Tweets die vermelden Human upgrade in progress : Zwerven door het alledaagse -- Topsy.com on januari 11th, 2011 21:29

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Peter de Kock. Peter de Kock heeft gezegd: Human upgrade in progress (blogpost) http://tinyurl.com/6yo52qx […]

 4. Michael on januari 11th, 2011 22:04

  @Peter: Ja, een bekend probleem :). Ik zou ook graag willen earth hoppen, nu die 10 miljoen nog…

 5. Hanneke on januari 12th, 2011 13:23

  Als ik 10 miljoen win krijg je een deel van me Peter, wat moet ik met 10 miljoen in mijn eentje?
  Ik heb al veel mensen beloofd te doneren als het zover komt, dus het kan zijn dat het bedrag wat tegenvalt;-)

  Ik wil ook nog even “persoonlijk” tegen je zeggen dat ik blij ben dat ik je hier tegengekomen ben. Op naar een prachtig jaar!

  lieve groeten Hanneke x

 6. Peter de Kock on januari 12th, 2011 16:02

  Wow, dank je wel @Hanneke. Altijd leuk, die bijdragen aan mijn ‘upgrade project’. Ik ben ook blij dat we met elkaar in contact zijn gekomen en in het bijzonder ben ik blij dat je weer thuis bent. En een prachtig jaar it shall be.

 7. Petra on januari 13th, 2011 09:10

  Het werkt andersom (ik kan het alleen nog niet bewijzen, maar dat komt vast nog wel!): Voer je dromen uit, geloof erin, begin eraan, wees creatief… Als het is waar jij warm voor loopt, waar je ziel om roept, dan volgt de rest vanzelf. Dat wat je daarvoor nodig hebt, komt dan naar je toe.

 8. Peter de Kock on januari 13th, 2011 09:27

  Haha, dat is het soort nieuws dat ik graag hoor @Petra, dank je wel. Zodra ik de man van tien miljoen ben, laat ik het je natuurlijk even weten.

 9. Petra on januari 13th, 2011 10:04

  In feite ben je dat dus al! 😉 Ideeën genoeg toch?

 10. Peter de Kock on januari 13th, 2011 13:13

  @Petra: ik ben de man van tien miljoen ideeën 🙂

 11. Als ik toch eens rijk was… 2 : Michael Minneboo on januari 17th, 2011 11:38

  […] aan een kunstenaarsproject over menselijkheid. Hij heeft daar interessante ideeën over die je op zijn blog kunt […]

 12. Wat kan man zijn toch mooi zijn : Zwerven door het alledaagse on januari 27th, 2011 10:01

  […] mijn project Human upgrade in progress ooit een feit wordt, dan maakt dit filmpje er zeker deel van […]

Laat je reactie achter!