Menselijk ondernemerschap

Geplaatst op 14 december, 2010 

‘Men heeft doel en middelen verward door het geld tot doel te maken en de mens tot middel. Het zijn mensen die geld kunnen maken en niet omgekeerd. Vooral het bedrijfsleven heeft tot taak om in hun beleid in termen van welzijn te denken en niet alleen in termen van geld (….)’

Paul de Blot in zijn blogpost ‘Het gaat om het welzijn en niet enkel om geld

Bewaard onder Citaten, Ondernemen

Tags: , ,

Reacties

2 Reacties to “Menselijk ondernemerschap”

  1. Frank on december 14th, 2010 21:15

    Mooi…

  2. Peter de Kock on december 14th, 2010 22:17

    Zeker @Frank, dat heeft Paul de Blot prachtig en raak verwoord.

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close