De energie van een nieuw begin

Geplaatst op 5 oktober, 2010 

Zaterdag zat ik op aanraak afstand van Ganesha. Ik was me niet helemaal bewust dat Ganesha staat voor de energie van een nieuw begin toen ik onder het toeziend oog en luisterend oor van Ganesha zat te vertellen over mijn dromen.

Vandaag zag ik Ganesha terug in het volgende filmpje:

Ik begin me nou een beetje aangenaam nerveus te voelen. Ik bedoel die dromen. Mijn god, die gaan uitkomen. Hoe dat gaat gebeuren? ‘Altijd rechtdoor gaan’ zegt Adri van den Bos.

Credits:

Het mooie filmpje is gemaakt door Petra Maartense. Petra blogt op De Vliegende Schildpad en twittert op http://twitter.com/petramaartense

 

Bewaard onder Persoonlijk, spiritualiteit

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close