Happy birthday

Geplaatst op 10 januari, 2010 

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heb je plannen voor je nieuwe levensjaar? Dank je wel. Ja, ik heb grote plannen. Ik ga me dit nieuwe jaar focussen op drie dingen: in het moment NU leven, mijn cirkel van invloed en dankbaarheid. En wat betekent dat in lekentaal? Nou, dat ik plezier heb in wat ik doe en dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. Oh, zeg dat dan! En dat er een heleboel gaat veranderen. Wat dan? Alles. Hmmm, jij liever dan ik. Drink er dan vandaag maar eentje van mij. Dank je wel. Cheers!

Bewaard onder Muziek, Persoonlijk

Tags:

Reacties

6 Reacties to “Happy birthday”

 1. Petra on januari 11th, 2010 08:38

  Van harte!

 2. Ingrid on januari 11th, 2010 08:40

  Van harte gefeliciteerd lieverd! Ook al ben jij aan het werk wij hebben al wel voor jou gezongen. Vanavond gaan we het vieren!
  Dikke verjaardagszoen van jouw schatjes xxx

  hgnnnnnbnbnbnbnbbnbnbnnbbnnbnnnbnnessssssnnsnnnnbbssssvvvvvvvvvvvssssvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvsssssssssssssssssssssssssssssssssssssvvvvvvvvvvvs (Persoonlijk berichtje van Yfke!)

 3. Jooper on januari 11th, 2010 08:57

  Van harte! We zullen hier met veel plezier volgen of je je plannen verwezenlijkt. Enjoy!

 4. Peter de Kock on januari 11th, 2010 17:46

  :)Dank jullie wel Jooper, Ingrid, Yfke en Petra.

 5. Mike's Webs on januari 13th, 2010 10:50

  Laat ik bij deze virtueel je handschudden. Wellicht doen we dat voor je volgende verjaardag niet-virtueel. Gefeliciteerd in ieder geval!

 6. Peter de Kock on januari 13th, 2010 10:53

  Dank je wel Michael. Lijkt me leuk eens niet-virtueel contact te hebben.

Laat je reactie achter!