Ministerie van angst

Geplaatst op 24 december, 2009 

Angstige landgenoten,

2009 was een uitzonderlijk succesvol jaar. Vol trots kunnen wij terugkijken op een jaar dat op de eerste plaats is geëindigd in de angst top 1000 aller tijden. En daarvoor willen wij u bedanken want zonder u was dit nooit gelukt. Samen hebben we hard gewerkt aan dit succes. Wij met onze angstpropaganda en u door onze propaganda te geloven en te verspreiden door erover te praten, te schrijven, te denken en ernaar te handelen waar u maar kon. 24/7 was u bezig ons product te maken tot wat het nu is geworden: een angst pandemie die zijn gelijke in onze toch al duistere geschiedenis niet kent.

Maar ondanks dit prachtige resultaat willen wij niet zelfgenoegzaam achterover leunen. Nee, ook in 2010 willen wij er samen met u weer stevig tegenaan gaan. Wij beloven u ook in het nieuwe jaar weer veel angst. Wij gaan ons in 2010  meer nog dan het afgelopen jaar, focussen op doodsangst. Uit een marketing onderzoek is gebleken dat wij in het assortiment angstproducten nog te weinig vertegenwoordigd zijn in de topcategorie doodsangst. Daar zetten wij in het nieuwe jaar zwaar op in.

En ook daar hebben wij u hard bij nodig. Word dus vooral weer bang. Doodsbang. En besmet zoveel mogelijk andere mensen in uw omgeving met doodsangst. Ga niet om met moedige mensen die hun schouders ophalen voor angst maar sluit u aan bij bange mensen, patriotten die bereid zijn hun schouders onder de angst te zetten. Ga niet zelf op zoek naar informatie maar geloof wat wij u voorschotelen. Samen met u zal het ons lukken 2010 nog succesvoller te laten zijn dan 2009.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat uw angst in 2010 tot nog grotere hoogte zal stijgen.

Met hatelijke groet,

Uw minister van angst.

PS: om u alvast een handje te helpen met uw doodsangst hebben wij een gepatenteerde meetmethode ontwikkeld waarmee wij op afstand en zonder uw toestemming, uw angst kunnen meten. Iedereen die in 2010 lager scoort dan 80% op onze schaal, zal begin 2011 preventief worden geruimd. ReTweet dit bericht zo vaak u kunt want daarmee scoort u bonuspunten en die zult u hard nodig hebben.

Bewaard onder Actualiteit, Verhaaltjes

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!