Schatgraven

Geplaatst op 20 november, 2009 

Deze week las ik het artikel ‘The greatest thoughts for a path to a meaningful existence’ en las daarin de volgende quote:

One’s own self is well hidden from one’s own self; of all mines of treasure, one’s own is the last to be dug up.

Friedrich Nietzsche

Ik vind deze prachtige quote helemaal passen bij mijn droombaan als goudzoeker.

Bewaard onder Citaten, spiritualiteit

Tags:

Reacties

5 Reacties to “Schatgraven”

 1. Etiketten plakken : Peter's weblog on februari 12th, 2010 22:20

  […] Ik zat net nog een formulier in te vullen voor de voorschool van mijn dochter en moest daar mijn beroep invullen. Ik speelde even met de gedachte ‘vrije werker’ in te vullen, of goudzoeker of schatgraver. […]

 2. Etiketten plakken : Peter's weblog on februari 12th, 2010 22:20

  […] Ik zat net nog een formulier in te vullen voor de voorschool van mijn dochter en moest daar mijn beroep invullen. Ik speelde even met de gedachte ‘vrije werker’ in te vullen, of goudzoeker of schatgraver. […]

 3. Etiketten plakken : Peter's weblog on februari 12th, 2010 22:20

  […] Ik zat net nog een formulier in te vullen voor de voorschool van mijn dochter en moest daar mijn beroep invullen. Ik speelde even met de gedachte ‘vrije werker’ in te vullen, of goudzoeker of schatgraver. […]

 4. Etiketten plakken : Peter's weblog on februari 12th, 2010 22:20

  […] Ik zat net nog een formulier in te vullen voor de voorschool van mijn dochter en moest daar mijn beroep invullen. Ik speelde even met de gedachte ‘vrije werker’ in te vullen, of goudzoeker of schatgraver. […]

 5. Etiketten plakken : Peter's weblog on februari 12th, 2010 22:20

  […] Ik zat net nog een formulier in te vullen voor de voorschool van mijn dochter en moest daar mijn beroep invullen. Ik speelde even met de gedachte ‘vrije werker’ in te vullen, of goudzoeker of schatgraver. […]

Laat je reactie achter!