Vragen zijn magneten

Geplaatst op 2 november, 2009 

In de nieuwsbrief  ‘Shield of the Command’ van Jill van Maasdijk (nummer 11/november 2009) staan tien vragen om te stellen in 2010. Vraag 9 vond ik wel heel intrigerend: ‘Wat ben ik bang van mezelf te weten te komen?’. Nou uhhh?

Ik had die vragen maar  één keer gelezen, hardop, en toen begonnen die vragen zich als het ware al een weg te banen naar de antwoorden. Vragen hebben kracht, vragen zijn magneten die  antwoorden aantrekken. Kijk uit met vragen.

Want het grappige was dat vraag 4 (hoe saboteer ik mijn eigen vooruitgang) uit diezelfde nieuwsbrief  het antwoord was op vraag 9.  Jawel, ik ben bang om te weten te komen hoe ik mijn vooruitgang saboteer. Zonder enige moeite vraag 9 beantwoord. Nou vraag 4 nog en de andere acht vragen. Tijd zat, het is ook nog geen 2010.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags:

Reacties

2 Reacties to “Vragen zijn magneten”

  1. Huub Koch on november 4th, 2009 09:13

    Fascinerend! Soms vraagt een vraag om een antwoord, maar soms vraagt een vraag alleen maar om er echt bij stil te gaan staan. Mooie dingen die vragen! Wie wil er antwoorden?

  2. Peter de Kock on november 4th, 2009 09:56

    Absoluut Huub. En volgens ‘de universele wet van overeenkomst’ is er voor elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Geeft dat even vertrouwen!

Laat je reactie achter!