Extra tip voor de gemeente

Geplaatst op 29 oktober, 2009 

Een e-mailtje naar de gemeente naar aanleiding van de bewonersbrief over het samenscholingsverbod is nog steeds niet beantwoord. Daarom een extra tip:

10. E-mail beantwoorden. Beantwoord e-mails binnen 1 -2 werkdagen. Als het niet mogelijk is binnen deze termijn inhoudelijk te reageren op de e-mail, stuur dan in ieder geval een bedankje/ontvangstbevestiging. Doe dit niet geautomatiseerd maar onderteken e-mail steeds met de naam en contactgegevens van degene die de e-mail verstuurt zodat het e-mail contact persoonlijk is.

Bewaard onder Actualiteit, Communicatie

Tags:

Reacties

Een Reactie to “Extra tip voor de gemeente”

  1. Op de koffie bij de gemeente : Zwerven door het alledaagse on mei 7th, 2010 10:03

    […] aanbevelingen had gedaan zoals beschreven in ”Bewonersbrief van de gemeente‘ en ‘Extra tip voor de gemeente‘, had de gemeente niets van zich laten horen. Geen ontvangstbevestiging, geen bedankje, […]

Laat je reactie achter!