De filosofie van de heuvel

Geplaatst op 23 september, 2009 

Ik heb het boek ‘De filosofie van de heuvel’ bijna uit. In dit prachtige boek van Ilja Leonard Pfeijffer en zijn vriendin Gelya Bogatishcheva over hun fietstocht naar Rome zijn ze zojuist de gemeentegrens van Rome gepasseerd. Nog twee kleine hoofdstukjes en het boek is uit. Ik stel het einde van dit boek nog even uit want ik zal het gaan missen.

Waarom ben ik zo enthousiast over dit boek?

Omdat ik door dit boek zin krijg in:

En omdat ik door dit boek geen zin meer heb in:

Wat een prachtboek.

 

Bewaard onder Boeken

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close