Beste God…

Geplaatst op 28 augustus, 2009 

(XTC – Dear God)

Geef hier maar eens antwoord op God

Bewaard onder Muziek

Reacties

2 Reacties to “Beste God…”

  1. Petra on september 3rd, 2009 10:22

    Ha die Peter. Wacht je nu tot God antwoord geeft?
    Don’t blame one other, don’t blame God, everything in this world is our mirror. We do have a choice to create heaven on earth. Why do we create hell? To learn that’s not the way to reach heaven… God gives us all possibilities to help each other, to love each other and to see that we are all one. To recognize ourselves in the other. He or she has patience and trust, we are invited to be in heaven. Any moment… He gave us the opportunity, the choice, the power of creation, the possibility to learn and our own responsibility. If we blame him or one other, we do not take our own possibilities serious!

  2. Peter de Kock on september 7th, 2009 20:41

    Eigenlijk wel Petra. Antwoorden komen want een vraag is een uitnodiging voor het antwoord om zich te manifesteren.

    Ik voelde me boos over een aantal gebeurtenissen en toen kwam ik op YouTube ineens dat prachtige nummer van XTC tegen en was meteen in de ban van de songtekst. Dus God, laat maar eens wat van je horen… Graag op een manier dat ik het begrijp.

Laat je reactie achter!