Een – Tweetje

Geplaatst op 20 augustus, 2009 

In de friettent

“Ik heb een nare tijd achter de rug en dan word je voorzichtig. De tranen zitten al zo hoog. Ik  heb al genoeg problemen en wil er niet nog meer bij.” Ze gaat verder met wachten op haar friet met frikandel.

Wat was de vraag waar deze mevrouw antwoord op gaf?

 1. Wil je met me trouwen?
 2. Mag ik je bankpas en pincode lenen?
 3. Geef je me de sleutel van je voordeur?
 4. Zal ik je eens een echte frikandel laten zien?
 5. Non of the above.

Het juiste antwoord is 5. None of the above. De vraag die aan deze op haar friet met frikandel wachtende mevrouw werd gesteld was: ‘Kom je eens koffie drinken?’. Tja, dan lopen jij en ik ook gillend weg.

Deventer in Nijmegen

Pantera treedt op in Nijmegen. De twee voorprogramma’s zijn klaar. Zaallichten gaan uit. T-shirtjes ook. DEVENTER staat er achterop zijn rug getatoeëerd. Grote zwarte gotische letters. Je moet maar durven in Nijmegen. ‘Woon je daar ook?’ maar het antwoord komt niet. Pantera zet in met ‘Fucking hostile’ en ‘Deventer’ volgt het bevel op.

Bewaard onder Verhaaltjes

Reacties

3 Reacties to “Een – Tweetje”

 1. Joep Oomen on augustus 20th, 2009 22:30

  Sinds een workshop neuro-semantiek ben ik steeds vaker op zoek naar de betekenis van de woorden die we gebruiken. Zoals Tolle uitlegt op zijn DVD, zijn woorden enkel ‘richting aanwijzers’ naar de werkelijke betekenis.
  Een, voor mij, logische vraag is nu, wat betekent dit alles voor de schijver van deze post?
  Want persoonlijk kan het mij niet bommen of je het met of zonder N schrijft, als de snack-dealer maar snapt wat ik wil hebben. Dit soort ‘gemekker’ is hetgeen waar nederland (de mensheid) werkelijk aan onder gaat. Het leven op ratio en verdeeldheid.
  Ook is de 1ne koffie-date de andere niet, voor de 1 is het gewoon koffie (ratio), voor de ander is het de betekenis van de ontmoeting (emo).
  Maaaaaar….. Pantera is altijd goed om wat overtollige, onverwerkte agressie (emo) te lozen 🙂 GrWhaaaaa !!!!! I love it !!!

 2. Peter de Kock on augustus 20th, 2009 22:51

  Voor mij heet dat ding gewoon frikandel Joep. Op z’n Vlaams curryworst vind ik ook leuk. De smaak is hetzelfde. Ja, Pantera kicks ass.

 3. Joep Oomen on augustus 20th, 2009 23:05

  Sorry P. ik geloof dat ik mijn vraag niet goed genoeg geformuleerd heb. of wil je hem niet beantwoorden ? 🙂
  Let me be ‘Fucking hostile‘

Laat je reactie achter!