De meest inspirerende weblogs van Sigrid van Iersel

Geplaatst op 8 juli, 2009 

Deze week zag ik mijn eigen blog opduiken in het lijstje ‘Mijn meest inspirerende weblogs‘ van Sigrid van Iersel .

Sigrid is schrijver van afscheids- en jubileumboeken en levensverhalen, journalist, blogger over creativiteit en bijzondere verhalen en ideeënmaker en -verspreider. Meer over haar en van haar kun je vinden op: http://www.verhaallijnen.nl/

Om mijn dank in Geweldloze Communicatie uit te drukken: Ik voel me blij als ik zie dat mijn blog wordt genoemd in het lijstje ‘Mijn meest inspirerende weblogs’ van Sigrid van Iersel omdat ik dat als erkenning ervaar. Dank Sigrid.

Bewaard onder Bloggen

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close