Huub Koch over Peter’s blog

Geplaatst op 18 juni, 2009 

Vanochtend vroeg, nog voor 07:00 uur, checkte ik mijn leesvoer in Google reader. Een ander leest de krant of leest niks, ik lees Google reader.

En zo vroeg als het was zag ik dat Huub Koch op zijn blog Zichtbare Zaken een artikeltje had geschreven ‘Wat is jouw actuele weblog top 5?’ met daarin een stukje over mijn eigen blog. Hij schrijft het volgende:

Er zijn heel veel coaches en trainers in Nederland, maar het weblog van Peter de Kock viel mij op vanwege zijn originele en meeslepende postings. Bovendien ben ik liefhebber van zijn favoriete quote: When you want something, the whole Universe conspires to help you realize your desire (Paulo Coelho). Peter schrijft over Communicatie en dan vooral geweldloze communicatie, verzameld citaten, blogt over zijn inspiratie en verhaaltjes. Al die postings zetten je even aan het denken, of laten je ergens bij stilstaan. Dat vind ik bijzonder krachtig, want de aandacht vasthouden en telkens iets nieuws te bieden hebben is geen sinecure.

Huub haalt het citaat van Paulo Coelho aan: ‘When you want something, the whole Universe conspires to help you realize your desire’. Terwijl ik het citaat las zag ik het ineens: het universum werkt via mensen! Het universum werkt via mensen om te helpen mijn en jouw dromen te realiseren. Vanochtend werkte mijn universum via Huub.

Ik was heel erg blij vanochtend. Voor 07:00 uur al. Huub bedankt!

Bewaard onder Bloggen

Tags: , , ,

Reacties

Een Reactie to “Huub Koch over Peter’s blog”

  1. Huub Koch on juni 24th, 2009 08:25

    Ja bijzonder dat het universum zo werkt. Las dat ook al eens bij Idries Shah in een soefiverhaal over een koning die een wens van een onderdaan vervulde en dat verklaarde met ‘God has its distributors’.

Laat je reactie achter!