Bedrijven met een bewustzijn en een hart

Geplaatst op 18 april, 2009 

De nieuwe Steve Rother video broadcast ‘Beacons of Light’ heeft dit keer als thema ‘Conscious Corporations’. Zoals zo vaak geeft deze broadcast weer veel antwoorden op actuele vragen: wat is er met onze ondernemingen, bedrijven en organisaties aan het gebeuren?

Ondernemingen hadden altijd maar één enkel doel: geld verdienen. Het was niet nodig dat ondernemingen een bewustzijn hadden en een hart en dus hadden ze ook geen bewustzijn en geen hart. Bedrijven hoefden ook geen verantwoordelijkheid te dragen voor de mensheid en planeet aarde. Dit is nu allemaal aan het veranderen. De veranderingen die op een wereldwijde schaal plaatsvinden, en die wij crisis noemen, duwen de bedrijven in de richting deze transitie te maken. De transitie naar bewustzijn en een hart. De transitie naar verantwoordelijkheid dragen voor de mensheid en planeet aarde. Bedrijven die deze transitie niet maken vallen uit elkaar, dat wat nu al gebeurt.

Mijn favoriete citaat: ‘Your wealth is currently counted by how much you pass to each other, not by how much one person has.’

Lees ook: Handboek voor ondernemen in de nieuwe tijd

Bewaard onder Citaten, Ondernemen, spiritualiteit

Tags: , , ,

Reacties

Laat je reactie achter!