Nieuw bedrijfspandje

Geplaatst op 6 februari, 2009 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bedrijfspandje? Wel aardig dacht ik zo voor een creatief  ‘éénpittertje’.

Deze week kreeg ik een foldertje in de bus van een bedrijvencomplex dat aanbood om bedrijfsruimte te huren of te kopen. Om hun aanbod aantrekkelijk te maken hadden ze een impressie van mijn bedrijfspand gemaakt met de naam van mijn bedrijf erop.

Waarschijnlijk was hun informatie niet helemaal up to date want in november heb ik bij de Kamer van Koophandel mijn bedrijfsnaam gewijzigd van Tekstview in mijn eigen naam Peter de Kock. Desondanks vind ik het pandje wel aardig. Vooral die laad- en losgelegenheid aan de rechterkant! Daar kan een enorme hoeveelheid aan creativiteit en inspiratie, innovatie en waardecreatie worden aan- en afgevoerd. Ik mag dat wel.  Als je klein blijft denken dan ken je de einduitkomst bij voorbaat al. Dus supersize het maar…

Bewaard onder Ondernemen, Persoonlijk

Tags:

Reacties

4 Reacties to “Nieuw bedrijfspandje”

 1. Nino Michielse on februari 7th, 2009 21:59

  Hoi Peter,
  Leuk idee. Zo’n virtuele materialisatie van je bedrijf spreekt tot de verbeelding. Ik zat zelf te denken aan de Burj Al Arab in Dubai met “Nino Michielse” op de zijkant 🙂

  Maar zonder gekheid, een bedrijventerrein voor spirituele ondernemers is er nog niet denk ik. We hebben de HighTech Campus, Sience Park, Eco Park, maar nog geen “Spiritual Boulevard” of een “City of tranquility”. Ik heb weer teveel fantasie. Genoeg nu.

 2. Peter de Kock on februari 7th, 2009 22:23

  Ha Nino, leuk optrekje in Dubai. Ik ken wel een leuk bedrijventerein voor spirituele ondernemers: planeet aarde 🙂

 3. Gertrud Althausen on februari 8th, 2009 14:08

  Gaaf blog heb jij zeg. Ik heb je verlinkt in mijn space onder favo-websites. Ok zal blijven lezen, blijf schrijven!

 4. Peter de Kock on februari 8th, 2009 14:43

  Dank Gertrud, ik ga zeker blijven schrijven.

Laat je reactie achter!