De dag van de rechten van de mens

Geplaatst op 11 december, 2008 

Gisteren 10 december was de dag van de rechten van de mens en werd de 60e verjaardag gevierd van de ‘Universele verklaring van de rechten van de mens‘. Klik hier voor de Nederlandse tekst van de Universele verklaring van de rechten van de mens.

Over 10 jaar bestaat deze verklaring 70 jaar. Om dat te vieren heb ik een passend cadeau in gedachten voor de hele mensheid, namelijk dat alle rechten zoals beschreven in de universele verklaring van de rechten van de mens voor iedereen op aarde helemaal gratis zijn. 10 jaar moet genoeg zijn om dat te regelen.

Bewaard onder Actualiteit, Mening

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close