Net wel en net niet

Geplaatst op 6 december, 2008 

Net wel: de CD ‘A Hundred Million Suns” van Snow Patrol‘. Deze CD is het net wel dankzij nummers als ‘If There’s A rocket Tie Me To It’ en ‘Crack The Shutters’. Maar het leunt stevig op ‘Please Just Take These Photos From My Hands’ en het geweldige ‘Disaster Button’. Het slotnummer ‘The Lightning strike’ is een leuke verrassing en bestaat uit drie delen: “What If This Storm Ends?”, “Sunlight Through the Flags” en “Daybreak”.

Net niet: de CD ‘Day & Age’ van The Killers. De CD begint veelbelovend met de openingsklanken van ‘Losing Touch’ maar zakt als een kaartenhuis in elkaar zodra de saxofoon inzet. En deze tegenvaller komt de CD niet meer te boven. Nummers als ‘Human’ en ‘Spaceman’ krikken het niveau nog enigszins op en ‘This is your life’ is gewoon mooi. Maar het is niet genoeg om met plezier ‘Day en Age’ te blijven ontdekken.

Bewaard onder Muziek

Reacties

Laat je reactie achter!