Boterham met pindakaas

Geplaatst op 12 november, 2008 

Ik zat net te genieten van een lekkere boterham met pindakaas toen ik ineens dacht aan een artikeltje met de titel ‘Nothing beats the real thing’. Nadat ik een tijdje de light pindakaas van Calvé had geprobeerd, kocht ik deze week weer een pot van the real thing: gewone pindakaas van Calvé met stukjes noot. Niks light maar gewoon vet en smeuïg en …..Goddelijk lekker ! En het klopt: Nothing beats the real thing.

The real thing wat natuurlijk niet die pot pindakaas maar de sensatie van proeven en voelen, mezelf overgeven aan deze sensatie. Eckhart Tolle zegt dat je op zo’n moment als het ware één bent met wat je eet en proeft. Ik was de pindakaas. Ik weet het nu zeker: God houdt ook van pindakaas. Wel de gewone versie met stukjes noot erin.

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

2 Reacties to “Boterham met pindakaas”

  1. Nino Michielse on november 13th, 2008 22:27

    In de meest eenvoudige handelingen sta je vaak het dichtst bij God. Die pindakaas staat ook bij ons in de kast, een extra grote pot.

  2. Peter de Kock on november 14th, 2008 06:19

    Dank Nino voor het delen.

Laat je reactie achter!