Hier krijg je geen spijt van

Geplaatst op 4 november, 2008 

In boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda was 4 november een boekpresentatie van het nieuwe boek “Ik heb nergens spijt van, het leven van Dikke Dennis. Schrijver Mark Verver werd geïnterviewd door Peter Pim Windhorst en las voor uit zijn nieuwe boek.

“Bij Dikke Dennis krijg je niet de mooiste tattoo maar wel het mooiste verhaal” vertelde Mark. Wil je zelf kennis maken met de mooiste verhalen van Dikke Dennis? Plaats dan op deze blog een comment met één goede reden waarom jij het boek over Dikke Dennis wilt lezen en vermeld je e-mail adres. De eerste drie inzenders ontvangen gratis het boek “Ik heb nergens spijt van”.

Bewaard onder Boeken

Tags:

Reacties

5 Reacties to “Hier krijg je geen spijt van”

 1. Joep Oomen on november 6th, 2008 00:54

  Hi P.
  Ik wil weten hoe dikke dennis, dikke dennis is.
  En vooral ben ik ben gek op mooie verhalen ! Vooral die van jou 🙂 Wanneer komt jou boek uit ?

 2. Joep Oomen on november 6th, 2008 00:56

  ok zonder die extra ‘ben’ dan 🙂

 3. Peter de Kock on november 6th, 2008 09:29

  Hoi Joep, leuk dat je reageert, boek wordt geregeld. En mijn boek? Volgend jaar ! En dan vraag ik jou voor de cover foto.

 4. Joep Oomen on november 18th, 2008 14:41

  Gaak voor je doen, een coverfoto.
  Heb vandaag het boek ontvangen, ik heb de proloog gelezen en ik heb er nu al zin in 🙂

 5. Peter de Kock on november 18th, 2008 19:47

  Nou Joep, veel lees plezier. Die coverfoto wordt vast heel gaaf.

Laat je reactie achter!