Wat is er eigenlijk nog waar(heid)?

Geplaatst op 23 oktober, 2008 

Wat is er eigenlijk nog waar(heid)? Dat is de vraag die overblijft na het zien van de 8 uur durende presentatie van Nassim Haramein. Als het waar is wat hij allemaal vertelt dan kunnen er een heleboel natuurkunde en geschiedenis boeken naar de papier recycling. Ook kunnen een aantal Nobel prijs winnaars hun prijs terug inleveren.  

De presentatie gaat over heilige geometrie en hoe die overal is terug te vinden, over fractals, oneindigheid, zwarte gaten, graancirkels, pyramides en nog veel meer. Of het allemaal waar is wat hij vertelt? Geen idee. Maar het is interessant te veronderstellen dat de mogelijkheid aanwezig is dat wat al jaren wordt onderwezen op het gebied van natuurkunde en geschiedenis diepgaand onjuist is. “Question everything” zei Einstein en de presentatie van Nassim Haramein helpt om niets meer voor zoete koek te slikken. Ook al heeft iemand nog zoveel titels voor zijn/haar naam staan. Niemand heeft het monopolie op waarheid.  

 

Bewaard onder spiritualiteit

Tags: , ,

Reacties

2 Reacties to “Wat is er eigenlijk nog waar(heid)?”

  1. Joep Oomen on november 6th, 2008 01:15
  2. Peter de Kock on november 6th, 2008 09:11

    Dank Joep voor je tip waar waarheid te vinden. Indrukwekkende site ook.

Laat je reactie achter!