Ik heb nergens spijt van

Geplaatst op 23 oktober, 2008 

“Ik heb nergens spijt van” is de titel van het nieuwste boek van Mark Verver. Het boek is een biografie van niemand minder dan Dikke Dennis, mascotte, gastzanger en master of ceremony van de Eindhovense rockband Peter Pan Speedrock.

Op 29 november is de officiële presentatie van het boek tijdens het Speedfest in Eindhoven maar het boek is nu al te koop via uitgeverij Donker en Donker.

Voor de liefhebbers: het Eindhovens Dagblad maakte een leuk filmpje met Dikke Dennis en Mark Verver:

 

 

Bewaard onder Boeken

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close