Een dag niet gelachen

Geplaatst op 2 oktober, 2008 

Vandaag las ik het boek “Een dag niet gelachen is ook wel eens leuk” van Mark Verver. Een verzameling gedichten die op mij zo’n beetje de uitwerking hadden van een anaconda. Met elke uitademing wordt de greep verstevigd en als het boek uit is lig je zowat op de grond te snakken naar adem. Een echte strottenknijper want wat pakt Mark Verver je bij de keel met dit boek! De lezer is gewaarschuwd.

Mark Verver is een bijzonder getalenteerd schrijver, bekend van de roman “Alle vrouwen van de wereld”. De boeken van Mark Verver worden uitgegeven door  Donker en Donker, een nieuwe en jonge uitgeverij waarvan de website de sfeer van “prettig stout” uitademt. Rebels ook. De relatie tussen uitgeverij Donker en Donker en schrijver Mark Verver is veelbelovend. Om in de gaten te houden.

Een dag niet gelachen is een briljantje voor wie tegen een stootje kan. De slogans van Donker en Donker spreken voor zich: “Wie dit leest wordt gek. Hardcore paperback. Explicit Lyrics”. Ik zou zeggen: ga het zelf ervaren.

Bewaard onder Boeken

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!