Het creatieve proces

Geplaatst op 24 juli, 2008 

Op de blog van Paulo Coelho staat een prachtig artikel genaamd ‘The creative process‘. Een creatief proces, of het nou om literatuur gaat of engineering of zelfs in de liefde, volgt altijd de cyclus van de natuur. Dit proces wordt in het artikel beschreven aan de hand van de volgende fasen:

Bewaard onder Schrijven

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Het creatieve proces”

  1. Ingrid on juli 26th, 2008 18:59

    Een aanrader ,als het gaat over creativiteit in de liefde, is het boek: “Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen” van Hal en Sidra Stone. Het gaat over een nieuwe relatievorm, nl partneren. In deze relatievorm wordt er ook veel aandacht besteed aan ploegen, zaaien, groeien en oogsten. Heel interessant en makkelijk te lezen!

  2. Peter de Kock on juli 26th, 2008 19:21

    Ingrid, bedankt voor je boektip. Het ploegen, zaaien, groeien en oogsten lijkt wel een univesele wet, de wet van de natuur. Wat goed dat er steeds meer boeken en mensen zijn die dat ontdekken.

Laat je reactie achter!