Wat is voor jou het allerbelangrijkste?

Geplaatst op 21 juli, 2008 

Weet jij wat voor jou het allerbelangrijkste is? Is het de relatie met je partner? Je kinderen? Je ouders? Of misschien het avondje stappen met je vrienden? Je werk? Je hobby? Je eerste kop koffie ’s morgens? Slagen voor je rij-examen? De lotto winnen? Of misschien toch je gezondheid?

Vraag een schaker wat de allerbeste schaakzet is en hij zal je zegen: dat hangt van de situatie af. De allerbeste schaakzet als zodanig bestaat niet.

Het allerbelangrijkste is wat je NU aan het doen bent, geef dat al je aandacht.

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close