Filter: Anthems for the Damned

Geplaatst op 12 juli, 2008 

De nieuwe CD van Filter heet ‘Anthems for the Damned’ en is voor de liefhebbers van Filter een ‘must have’.

De beste nummers op Anthems for the Damned zijn niet beter dan de beste nummers op Short Bus (1995), Title of record (1999) of Amalgamut (2002) maar op Anthems for the Damned staan gewoon meer goede nummers dan op de voorgaande CD’s. En dat maakt Anthems for the Damned de beste Filter CD tot nu toe.

Met het geweldige openingsnummer ‘Soldiers of misfortune’ zijn de zes jaren van wachten op de opvolger van Amalgamut meteen vergeten. De vrees dat dit nummer met kop en schouders boven de andere nummers uitsteekt maakt met elk volgend nummer plaats voor meer en meer verwondering. Wat is dit een geweldige CD !

Bewaard onder Muziek

Reacties

Laat je reactie achter!